Aku Pikat Dia Malaysia

Aku Pikat Dia Malaysia

Category: Local Romance
Status: In stock
RM 48.80
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

Product details of Aku Pikat Dia

Dalisya Irdina ala-ala tomboi. Zafrin pula agak pemalu dengan perempuan tetapi bermulut vokal. Bila bertemu ada sahaja pertikaman lidah yang berlaku. Kata orang, macam kucing dengan anjing.

Pertemuan pertama mereka di dalam Perkhidmatan Tren Elektrik (ETS) Ipoh ke KL Sentral. Suatu insiden yang tidak disengajakan di antara mereka telah berlaku. Malu!

“Kenapa awak renung muka saya semacam aje? Saya tahulah saya ni handsome.”

Wajahnya merah menahan malu. Kalau ikutkan hati mahu saja dia tampar mulut mamat terlebih perasan itu. Mujurlah kata-kata lelaki itu sekadar cukup untuk didengar di telinganya sahaja.

“Sengal betul mamat perasan handsome ni. Kalau ya pun tariklah beg tu perlahan-lahan, ini main sentap aje. Sakit dada aku.”

Dia masuk semula ke dalam tandas dan berdiri di depan cermin. Insiden sebentar tadi amat memalukannya.

“Apa punya malanglah nasib aku hari ni? Pagi tadi dia terlanggar dan terpeluk aku, sekarang aku pulak terpeluk dia, eeee….”

Dalisya Irdina menahan sebak. Kelopak matanya sudah mula berkaca. Bila-bila masa sahaja air mata akan gugur.

“Aku lebih rela membujang sampai ke tua! Kau bukan taste aku. Kau tu pakai pun macam jantan, nanti orang kata aku ni mamat songsang pulak! Sebenarnya aku hanya nak jadikan kau batu loncatan untuk aku dapatkan Nia aje.”

“Awak ingat selama ni saya dah jatuh cinta pada awak? Pernah saya kata cinta pada awak, hah? Awak ingat, awak lelaki yang memenuhi cita rasa saya ke? Kalau itu yang awak rasakan, awak silap. Saya sekadar nak berkawan dengan awak. Tak lebih daripada itu.”

Zafrin rasa tertipu. Hubungan mereka retak. Dia terpaksa akur dan membuat pilihan. Siapakah yang bakal menjadi pilihan Zafrin, Dalisya Irdina ataupun Adlina Dania? Aku Pikat Dia. Siapakah yang memikat hatinya?

Specifications of Aku Pikat Dia

What's in the box:
  • 1 x Book
General Features:
SKU OE702MEAAERUC7ANMY-30637769
ISBN/ISSN 2147483647
Model Aku Pikat Dia
Warranty type No Warranty
Questions About This Product
Please Login or Register to ask question to the seller.
Login or Register to ask the seller now and answer will posted here.
My Questions
Questions and answers from Sam Bookshop
Answers from other sellers


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
16 Very pleased
4 star
11 Satisfied
3 star
2 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top