Search
ARJUNA MILIKKU Malaysia

ARJUNA MILIKKU Malaysia

Status: In stock
RM 26.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

  • TERBITAN: FAJAR PAKEER PENULIS: MARIYATI MISKOM

TERBITAN: FAJAR PAKEER

PENULIS: MARIYATI MISKOM

Dipinang orang? Kalau orang lain, dipinang orang, biasalah tu kan? Tapi, untuk sweet seventeen macam Dania Hana memang luar biasa. Lagi-lagi daripada orang yang tak dikenali. Gila ke apa? Eh, tak nak klise… kahwin paksa + paksa kahwin.

Tetapi Qayyum ni bijak, bagi ayat yang manis macam gula, mulalah Dania blink-blink love dekat Qayyum. Sekuat apapun Dania menolak, tetap saja namanya yang terucap saat di ijab kabul.

“Bagi abang apa pentingnya hubungan ini?” – Dania Hana

“Dania ada sesuatu yang abang perlukan yang tidak dimiliki oleh mana-mana wanita. Abang akan jaga Dania hingga ke akhir hayat abang.”- Qayyum Danish.

Saat merasai erti cinta sejati, hati Dania retak seribu bila orang ketiga, orang keempat dan sewaktu dengannya mula menjadi igauan dalam setiap langkah cintanya bersama Qayyum.

“You ini depan Qayyum saja nampak baik. Belakang menganjing. Jijik I dengan betina murahan macam you!” – Elisya Balqis

“Allah mengaturkan jodoh saya dengan suami saya. Jadi tiada sebab untuk saya merampas hak Cik Elisya.”- Dania Hana.

Dania tidak akan melepaskan Qayyum ke pangkuan wanita lain. Selagi dia memiliki hati sang Arjuna.. selagi itu Dania akan pertahankan cintanya. Setiap langkah punya cerita, setiap rasa punya cinta. Tetapi mengapa masih ada luka yang bernafas di hati mereka? Benarkah cinta yang dicari masih berbagi bahagia? Untuk kali ini saja, biarkan mereka bermimpi indah kerana esok, kenyataanya ada luka perih yang menunggu. :)

Specifications of ARJUNA MILIKKU

  • Brand
    books
  • SKU
    450564275_MY-683614120
  • ISBN/ISSN
    9789838220217
  • Model
    ARJUNA MILIKKU
What’s in the box
1 x ARJUNA MILIKKU


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
28 Very pleased
4 star
13 Satisfied
3 star
4 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed
Bahlut Malaysia

Bahlut Malaysia

SKU: 39748

RM 22.77
Secret Husband Malaysia

Secret Husband Malaysia

SKU: 39015

RM 32.00

Tag:

Tag:

Back to top