Search
Bila Terlajak Sayang (Kerana Terpaksa...Aku Relakan #2) Malaysia

Bila Terlajak Sayang (Kerana Terpaksa...Aku Relakan #2) Malaysia

Status: In stock
RM 21.90
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

Product details of Bila Terlajak Sayang (Kerana Terpaksa...Aku Relakan #2)

"Pada setiap hela nafas, hanya kamu nyawaku…Namun cinta itu adakala sangat melindungi..." Sekuel novel Kerana Terpaksa...Aku Relakan.  INDAH HALINA dan TAJUL RAZIN...Mereka digelar sebagai pasangan paling romantik, macam belangkas dan tak pernah berenggang. Ya...Begitulah realitinya. Rumah tangga mereka rukun dan penuh kasih sayang. Bahagia sepanjang hari dengan kehadiran puterinya dan juga selautan kasih yang tak bertepi.  “Abang nak Indah tahu lagi dan lagi yang you are the only my wife, my love and my soul. Tak ada perempuan lain yang boleh isi hati abang.” - TAJUL RAZIN  “Yalah tu... Tipu jaga!” - INDAH HALINA

Adat manusia, apabila bahagia ada sahaja yang tidak puas hati dan dendam sana sini. Belum hilang letih pertahankan cinta mereka, muncul lagi dugaan yang melanda hidup. Dengki dan sakit hati tak pernah penat mengejar kehidupan mereka.  “Apa buruk dan kurang saya hingga tak diberi ruang lagi?” - INDAH HALINA  “Indah tak ada satu pun kurang. Indah tetap bidadari abang.” - TAJUL RAZIN

Sayang? Haruslah sayang. Haruslah cinta. Tetapi apakan daya dia? Bukan dia tidak berusaha. Bukan dia tidak pertahankan cintanya. Segala-galanya dia telah cuba. Mungkin inilah yang dinamakan takdir. Mungkin Tuhan ingin mempertingkatkan tahap imannya. Sebab itu dia diuji dengan sesuatu yang paling dia sayang.

Specifications of Bila Terlajak Sayang (Kerana Terpaksa...Aku Relakan #2)

What's in the box:
  • 1 x item
General Features:
SKU OE702MEAAEOMRDANMY-30447556
ISBN/ISSN 2147483647
Model Bila Terlajak Sayang (Kerana Terpaksa...Aku Relakan #2)
Warranty type No Warranty
Questions About This Product
Please Login or Register to ask question to the seller.
Login or Register to ask the seller now and answer will posted here.
My Questions
Questions and answers from Sam Bookshop
Answers from other sellers


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
29 Very pleased
4 star
14 Satisfied
3 star
5 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed
Bahlut Malaysia

Bahlut Malaysia

SKU: 39748

RM 22.77
Secret Husband Malaysia

Secret Husband Malaysia

SKU: 39015

RM 32.00

Tag:

Tag:

Back to top