Bukan Salah Pilihan,  Novel Dilla Ahmad Malaysia

Bukan Salah Pilihan, Novel Dilla Ahmad Malaysia

Category: Local Romance
Status: In stock
RM 20.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

SINOPSIS.
“Hai...” Tiba-tiba satu suara halus menegur di belakang buat dia tersentak sedikit. Kepala ditolehkan. Seorang gadis tinggi lampai bergaun merah pendek atas lutut sedang menikam pandangannya.
Dia tidak menyahut. Hanya mata saja yang meliar merenung tubuh yang berpakaian ketat menampakkan tiap lekuk tubuh itu atas bawah. Orang dah bagi tengok percuma. Pandang ajelah. Bukan kena bayar pun!
“I Rossa. Kawan Fira.” Perempuan itu memperkenalkan dirinya sambil bibir yang merah menyala itu mengorak senyuman menggoda. Kening Khalif terjongket sedikit. Kawan Zafira? Maknanya perempuan ini lebih tua dari dialah?
“I sejak tadi lagi nampak you berdiri dekat sini sorang-sorang. I tanya Zafira siapa you ni. Tak sangka you ni adik dia. Kenapa tak join kita orang? I nak sangat kenal dengan adik Zafira yang handsome ni. Selama ni I cuma dengar nama you aje dari Zafira. Sekarang baru berpeluang bertentang mata,” tutur Rossa, masih dengan senyuman
manis menawan bersama jelingan manjanya. Damn. What the hell is going on with this woman? Sibuk nak tahu pasal dia, kenapa? Kening tebal Khalif terjongket sedikit.
Bunyi suara orang ketawa dan menjerit keriangan membuatkan Khalif dan Rossa berpaling. Dari hujung sana, Zafira sedang menuang segelas air oren ke atas kepala ‘budak’ itu. Khalif merengus keras. Apa lagilah Zafira tu buat? Sejak kecil lagi tidak habis-habis membuli Zameera.


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
24 Very pleased
4 star
9 Satisfied
3 star
5 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top