Dia Perempuanku, Novel Fauziah Ashari Malaysia

Dia Perempuanku, Novel Fauziah Ashari Malaysia

Category: Local Romance
Status: In stock
RM 25.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

  • SINOPSIS.Sorry sayang Ardini mengetap gigi. Geramnya tak habis lagi, lagi-lagi melihat dua perkataan daripada kertas A4 yang dilekap Aazad di cermin bangunan sana. “Baik...” Ardini sudah merangka apa yang perlu dia buat sekarang ini. Segera dia balas nota Aazad. Tengok I. Berdiri statik Usai dia tunjukkan kertas itu kepada Aazad, dia undurkan dirinya. Ardini senyum senget. Kau memang cari nahas Tuan Ardini. Ini pagi lagi la ngok. Kalau orang sana tergoda, mati kau nak layan dia kat mana? Takkan kat ofis ni kut. Mati terkejut karang minah tu. Belum lagi witch yang sorang tu. “Pedulilah kalau orang kata aku miang kat Aazad.” Ardini mula berdiri ala gaya model. Dia berjalan perlahan-lahan sambil mahu membuka butang kemejanya satu persatu bermula dari atas. Mengacah Aazad saja. Gayanya yang slow motion itu buat Aazad terkejut di sana. Teruja? Sangat sebenarnya. Ah, Ardini bikin dia gawat di pagi hari. “Bos!” Juliana menerjah masuk, seiring dengan bukaan pintu. Pekkkk! “Bos!” Juliana buntang mata melihat Ardini yang terjelepok jatuh. “Awat ni bos?” “You la, yang sergah I, kenapa? Terkejut tau tak!” Geram pula Ardini. Orang sedang sibuk goda Aazad, ada pula yang kacau daun. Dia mengurut pergelangan kakinya. Dahlah hari ni stiletto heel nya 5 inci. Selalunya dia pakai yang 2 ½ inci saja. AAZAD RADI : Dia perempuan yang aku kahwini. Dia juga perempuan yang aku cerai! Namun dia juga yang kucintai. Tidak akan aku lepaskan dia lagi, perempuanku yang bertakhta di hati. “Saat berpisah, sudah abang catat di hati, bila bertemu nanti...akan abang hayati setiap saat.” TUAN ARDINI : Aku jatuh cinta kerana dia lelaki baik yang sangat menyayangi keluarganya. Namun, sayang, dia terseksa memilih antara aku dan mamanya. Dan aku memilih untuk memudahkan hubungan kami. Jadilah kami seperti aku ini mistressnya dan dia sugar daddyku. “I dalam penjara, rasa cinta juga dalam penjara. Penjara jiwa.” SEJAUH manakah pasangan ini berjaya pertahankan kisah unik dan aneh mereka daripada cengkaman Datin Sri Dafinah yang psiko?

Specifications of Dia Perempuanku, Novel Fauziah Ashari

  • Brand
    Novel
  • SKU
    399192128_MY-576652666
  • Warranty Type
    No Warranty
  • ISBN/ISSN
    9789675289767


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
16 Very pleased
4 star
11 Satisfied
3 star
2 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top