Emerald Yang Terpilih, Novel Erimo Malaysia

Emerald Yang Terpilih, Novel Erimo Malaysia

Category: Local Romance
Status: In stock
RM 27.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

  • SINOPSIS.Pertemuan Encik Boss dan Si Mata Hijau itu bukan seperti pertemuan biasa. Pertemuan pertama mereka disulam pelbagai soalan tanda tidak puas hati. Pergaduhan dan pertengkaran menjadikan hidup Emerald kacau bilau.
  • 'Papa ni biar benar nak aku kerja dengan budak tak cukup umur ni? Ni budak praktikal ke apa? Macam ni ke kerja? Dengan hooksweater, jeans..kasut tu, boleh pulak pakai sneakers je? Ingat nak pergi lepak dengan budak sekolah ke?' - BAYU MUZAFFAR
  • 'Si Mata Sepet yang tenung orang sampai nak tembus ni anak Big Boss ke? Habis cair segala lemak-lemak aku kena 'scan' dengan mata sepet dia yang macam laser tu. Muka boleh tahan, tapi nampak macam sombongnya melangit. Ingat aku tak boleh buat kerja ke? Walaupun aku comel macam ni, kerja aku tip-top tau? Projek aku semua untung berjuta-juta lemon. Heh? - EMERALD UZMA
  • Ada saja yang tidak kena dimatanya dengan budak 'lelaki' comel itu. Namun, perangai 'Hitler' Bayu sering kali kalah dengan kerenah Eme yang keanak-anakan. Budak itu cukup gemar meninggalkan nota-nota comel pada kerjanya.
  • ++ Senyum sikit Encik Boss..macam ni.. xD
  • ++ Saya dengan Benji dah buat calculation. Tapi kalau salah, Encik Boss cari Benji je.. (^0^)
  • +The End..Encik Boss, tak larat nak fikir dah. Sambung lain kali ye? (=_=)
  • "Encik Boss..nanti singgah McD ye..nak aiskrim.." Tepuk dahi dibuatnya apabila Si Mata Hijau itu mengeluarkan suara manja. Berbuaih mulut dia berdoa semoga ditetapkan hati. Kehadiran Eliza menambah kusut di kepala Bayu.
  • "Hey 'jantan', aku tak suka kau ada hubungan dengan siapa-siapa pun yang ada hubungan dengan aku terutamanya lelaki yang bernama Bayu Muzaffar ni. Kau ingat tu. Kalau aku tahu kau ada hati dengan boyfriend aku, nahas kau aku kerjakan." ~ ELIZA
  • Emerald bukab minta lahir dengan mata hijau, Emerald bukan minta lahir tanpa akad yang sah dari ibubapanya dan Emerald bukan minta lahir untuk dinafikan haknya sebagai anak. Dia hanya kesilapan yang bukan silapnya, jadi haruskah di hukum atas sesuatu yang bukan salahnya. Dan dia harus menerima segalanya dengan tabah kerana dialah Emerald Yang Terpilih.

Specifications of Emerald Yang Terpilih, Novel Erimo

  • Brand
    Novel
  • SKU
    400091384_MY-577777259
  • Warranty Type
    No Warranty
  • ISBN/ISSN
    9789670883090


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
28 Very pleased
4 star
13 Satisfied
3 star
4 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top