FUIYOO... SENANGNYA SAINS! (TINGKATAN 1-3) Malaysia

FUIYOO... SENANGNYA SAINS! (TINGKATAN 1-3) Malaysia

Status: In stock
RM 26.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

Product details of FUIYOO... SENANGNYA SAINS! (TINGKATAN 1-3)

KIPAS HIKMAT KEMBALI DENGAN BUKU TERBARU, SUBJEK SAINS PULAK! FENOMENA BUKU KIPAS HIKMAT MATEMATIK PUN MASIH BELUM REDA, DATANG PULA SUBJEK SAINS. 
.

Selalu je kita dengar anak-anak merungut susah nak paham subjek ni, ye la banyak eksperimen , banyak bahasa sains yang perlu nak ingat. Buku ulangkaji pula banyak yang teks panjang-panjang, adoiii lagi la semua letak tepi je tak nak baca.

Insyaallah lepas ni takde masalah dah. Kita yang dah lama tinggalkan sekolah ni rasa macam nak pergi sekolah balik, buat balik eksperimen tu, jawab balik soalan periksa, insyaallah “A” la subjek sains tu! Heheh tapi dah terlambat lah, jadi kita share lah kebaikan buku ni dekat korang semua.

Sini nak payung sikit la isi kandungan buku ni,tapi secara rumusannya, ciri2 yang best buku ni :

- Ayat² ringkas yang MUDAH DIFAHAMI.

- Terdapat FORMULA² SAINS

- Contoh GAMBARAJAH EKSPERIMEN

- Terdapat PETA MINDA yang menarik.

- Ada TEKA SILANGKATA untuk test 'brain'.

- Ada CONTOH² soalan & jawapan


Kalau nak MURAH, CEPAT & JIMAT MASA, kami akan terus poskan ke rumah anda, caranya mudah hanya buat pembelian secara ONLINE di sini 

Specifications of FUIYOO... SENANGNYA SAINS! (TINGKATAN 1-3)

What's in the box:
  • 1 x FUIYOO... SENANGNYA SAINS! (TINGKATAN 1-3)
General Features:
SKU AL989MEAAA0TJ7ANMY-21329829
Language Bahasa Malaysia
Model KARANGKRAF MALL-978-967-86-0760-5
Publisher Alaf 21
Warranty type Local (Malaysia) Manufacturer Warranty
Year 2016
Questions About This Product
Please Login or Register to ask question to the seller.
Login or Register to ask the seller now and answer will posted here.
My Questions
Questions and answers from KARANGKRAF MALL
Answers from other sellers


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
17 Very pleased
4 star
12 Satisfied
3 star
3 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top