Search
Kimchi untuk awak! Malaysia

Kimchi untuk awak! Malaysia

Status: In stock
RM 29.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

Product details of Kimchi untuk awak!

“Bella.”Lega rasa hati apabila mendengar suara kak long.“Pak su dengan Pak Cik Dani tengah kutip buah durian. Ni kak long bawak tangga dari bangsal.” Nasib baik tidak terlepas tanganku dari dahan mendengar kata-kata kak long! Kalau tidak, memang patahlah tulangku gara-gara jatuh terhempas ke atas tanah. Ya ampun! Pak Cik Dani datang? ‘Samseng’ tu ada sekali tak? Sebut pasal dia… geram betul aku. Sudahlah paksa aku buat kimchi di rumahnya.  Melampau! Takde kebebasan langsung! Sabar Bella. Turun dulu. Nanti dah jejak tanah, bolehlah kau kutuk dia puas-puas. Aku cuba menyabarkan diri.  “Thanks kak long sebab bawakkan tangga. Tak berat ke?” soalku sambil bergerak dengan perlahan-lahan ke arah tangga. “Rasanya macam tak…” jawab kak long teragak-agak. Dahiku berkerut seribu. Kak long mesti risaukan aku ni. Lain macam betul suaranya tu. “Pak Cik Dani datang ye? Malaun tu ada sekali tak?” tanyaku ketika kaki sudah menjejak ke atas tangga. “Malaun mana?” tanya kak long. Eh, eh! Kak long ni.... “Alah! ‘Samseng’ poyo tu la! Semua perkara nak ikut telunjuk dia. Kak long! Ni first and last tau Bella ambil order dia. Lain kali no more!” kataku dengan bersungguh-sungguh sambil kaki lincah menuruni tangga.  “Bella… sudahlah tu.” “Kak long jangan nak back up dia sangat ye. Dia ingat dia bayar mahal, sesuka hati boleh letak syarat yang tak masuk akal macam tu?” Dengan geram aku meluahkan apa yang terbuku di hati.  Ah… sikit lagi nak sampai bawah. Dengan hati yang lapang aku menuruni anak tangga, tetapi entah di mana silapnya, aku tersilap pijak. “Argh!!!” Bergema suaraku di dalam dusun ini. Mata terpejam rapat dan tangan terawang-awang di udara apabila sedar aku bakal menghempap bumi. Tiba-tiba terasa seperti ada tangan yang menyambutku dari bawah. Pak su! Terus aku membuka mata. Tetapi… bukan pak su! Orang lain yang menyambutku. Lelaki ini dah keluar dari hospital nampaknya. Habislah aku! Nak terputus urat perut rasanya gara-gara terlalu cemas! Sejak bila dia berada di sini? Kenapa kak long tak beritahu aku! Anak matanya yang berwarna coklat itu berlari ke serata wajahku saat ini. Ada senyuman sinis tiba-tiba terukir di bibirnya. Senyuman yang mampu membuatkan dadaku berdegup laju.  “What? Samseng? Malaun? Poyo?” bisiknya. Habislah kau, Bella! You’re so messed up, Bella! Rasa seperti nak menangis aje ketika ini. “Da… Da… Danial! Sa… saya....” Aku tergagap-gagap. Dahlah aku terkejut besar dia yang sambut aku. Tubuhku pula masih dicempungnya. Kak long… tolong Bella! “Saya apa? Hmmm?” bisiknya lagi. Kalut otakku mengatur ayat saat ini.  “Danial! What are you doing?”  Mendengar sahaja suara itu, kami sama-sama menoleh ke kanan. Pak Cik Dani! Pak su pun ada. “Astaghfirullahazim Bella….” Pak su pula bersuara.  Danial Lee pula kaku gara-gara terlalu terkejut. Aku pula… tebal berinci-inci terasa wajahku saat ini. Mana tidaknya. Pak su dan Pak Cik Dani nampak kami dalam keadaan begini! “Pa... pak… pak su!” Danial Lee juga tergagap-gagap. Terus sahaja dia melepaskan tubuhku.  Gedebuk!

Specifications of Kimchi untuk awak!

What's in the box:
  • 1 x item
General Features:
SKU OE702MEAAERZ7AANMY-30646398
ISBN/ISSN 2147483647
Model Media
Warranty type No Warranty
Questions About This Product
Please Login or Register to ask question to the seller.
Login or Register to ask the seller now and answer will posted here.
My Questions
Questions and answers from Sam Bookshop
Answers from other sellers


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
24 Very pleased
4 star
9 Satisfied
3 star
5 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed
Bahlut Malaysia

Bahlut Malaysia

SKU: 39748

RM 22.77
Secret Husband Malaysia

Secret Husband Malaysia

SKU: 39015

RM 32.00

Tag:

Tag:

Back to top