Kontrak Cinta (Novel Melayu, Anaasa, Novel, Novel Murah, Novel Adaptasi) by Fariesya Fauzy Malaysia

Kontrak Cinta (Novel Melayu, Anaasa, Novel, Novel Murah, Novel Adaptasi) by Fariesya Fauzy Malaysia

Category: Local Romance
Status: In stock
RM 23.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

BLURP Nur Syakhaira seorang gadis miskin yang bercita – cita untuk menjadi seorang doktor terjerat dengan cinta monyet bersama Iqram Muhaimin, pewaris IZE Holding yang terlalu mengikut telunjuk keluarganya. Mereka kemudian mengikat KONTRAK CINTA. Tempoh 8 tahun diberi untuk samakan jurang antara keluarga mereka. 'Iqram tahu Khaira cintakan Iqram seperti mana Iqram cintakan Khaira. Iqram nak kita setia pada plan kita. Lagi lapan tahun, kita jumpa balik di depan sekolah dan lepas itu kita tentukan hala tuju perasaan kita ni. Dalam tempoh tu, tolong jangan bagi hati Khaira pada sesiapa. Tolong....' – IqramBelum sampai setahun, Iqram dipaksa menjalinkan hubungan dengan Ekin, rakan sekelas Khaira. Cikgu Mikail, bekas guru Khaira meminatinya lalu melamar Khaira. Tetapi setelah kehadiran bayi Adam yang mirip Iqram, lamaran itu dibatalkan. Dia mula mendendam Iqram dan berprasangka buurk terhadap Khaira.‘Jawab! Itu anak kau dengan Iqram kan… patutlah emak engkau dibuang kerja…. Sebab kau mengandung rupa-rupanya. Itu anak Iqram ke anak Tuan Azman? Berapa mereka bayar kau, hah! Perempuan sundal….. ‘ – Cikgu Mikail.Di kala hati Khaira sedih, Johan sahabatnya, sanggup terima Khaira dan Aam seadanya.‘Sya…. Kita dah lama berkawan dan aku sudah anggap Adam macam anak aku sendiri. Aku nak kita move on ke next level. Hujung minggu ni aku ingat….. ‘ - JohanAntara cita-cita, Cikgu Mikail dan Johan, mana satu pilihannya, Di saat itu juga, Iqram hadir menuntut semuanya.‘Sudahlah! Lupakan semua ni… Khaira minta maaf. Khaira terpaksa gunakan nama Iqram, Iqram tahu kan siapa Khaira. Khaira harap Iqram tidak Tanya lagi pasal Adam. Siapa Adam biarlah menjadi rahsia keluarga saya, usah awak desak saya lagi. Lagipun antara kita sudah tidak ada apa-apa lgi. Khaira harap awak move on. Saya sudah tertutup hati pada awak.. ‘ – KhairaBagaimanakah kesudahan kontrak cinta monyet mereka? Dapatkah Iqram kembali menakluki hati Khaira? Siapakah ibu bapa Adam? Dapatkah keluarga mereka menerima cinta mereka?


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
20 Very pleased
4 star
5 Satisfied
3 star
1 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top