Mr Right Untuk Aku (Novel Melayu, Anaasa, Novel, Novel Murah, Novel Adaptasi) by Sara Kyoko Malaysia

Mr Right Untuk Aku (Novel Melayu, Anaasa, Novel, Novel Murah, Novel Adaptasi) by Sara Kyoko Malaysia

Category: Local Romance
Status: In stock
RM 23.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

BlurpCamellia Hayyani aka sang Kameleon, 30 tahun, pereka fesyen terkenal. Mewangi dalam duniafesyen tanah air, tapi, membusuk dalam dunia percintaan! Satu senarai yang membariskanpuluhan ciri -ciri ‘Mr. Right’nya telah menyebabkan deria rasanya tertutup untuk merasaikehadiran lelaki yang betul-betul tulus menyintainya.‘Kalau nak jadi suami Camellia Hayyani, kenalah betul-betul jadi the Right Guy! Mr. Right.Hidup bersama bukan untuk sehari dua, kalau boleh mestilah untuk seumur hidup’Taufiq Mizan aka Mr. Wrong, 35 tahun, seorang guru. Tahu apa yang dimahukan di dalamhidupnya, tapi sukar mengekspresikan diri kerana terbelenggu dengan rasa kasih dan hutangbudi. Membujang selama ini bukan kerana tidak laku. Menurutnya, membahagiakan ibu tercintaadalah yang paling utama dalam hidup.“Pik bukan macam Miji. Tak perlu nak menarik perhatian perempuan dengan pakaian,mak. Kalau pakai macam ni dia ingat Pik ni selebet, sengkek, tu maknanya dia hanya pentingkanpenampilan, bukannya apa yang ada dalam hati. Perempuan macam tu pun tak guna nakdijadikan bini jugak.” - Taufiq MizanPertemuan yang bermula akibat salah faham, akhirnya membuahkan rasa kasih dan sayang.Lebih-lebih lagi setelah kedua-duanya puas diasak dengan rasa cemburu!“Mata aku sebenarnya yang terlebih gatal tengok kau orang berdua yang berlagakmacam pasangan dah kahwin. Merenyam! Gatal mata aku terus ke tekak. Tu yang aku tersedaktu. Aku rasa nak cari ENT specialist lepas ni. Ehem! Ehem!” – Taufiq Mizan“Menyampah? Habis yang korang berdua asyik bergesel-gesel dari butik aku macamanak kucing tak cukup kasih sayang tu? Berbisik-bisik, tergelak-gelak gatal tu, tak apa? Orangtak menyampah?” - Camellia HayyaniBolehkah hubungan antara Camellia dan Taufiq yang sering tercalar oleh ego dan pendirianmasing-masing ini diikat dengan tali percintaan dan seterusnya pernikahan?Bagaimana pula nanti dengan Tirmidzi Mirza? Si adik yang muncul untuk menuntut haknya?Apa pula yang akan terjadi dengan Shaima Husna? Gadis muda yang kembali menuntut janji? Apakah Taufiq akan terus akur dengan kehendak adiknya dan kemahuan ibunya? Dan Camellia,akan terus setia dengan senarai ciri – ciri ‘Mr. Right’nya? Emmmm...Cuma, yang seorang Camellia Hayyani tidak tahu, kalau dah jatuh cinta yang ‘wrong’ pun bolehjadi ‘right’!


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
21 Very pleased
4 star
6 Satisfied
3 star
2 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top