Search
MR.DELICIOUS Malaysia

MR.DELICIOUS Malaysia

Status: In stock
RM 25.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

  • TERBITAN : PENULISAN2U PENULIS : MARISSA Semua, atau tak payah langsung!
  • Beberapa tahun lalu di zaman sekolah menengah…
  • “Oh, jadi kau stalk kita orang, ya? Boleh tahan pervert juga kau ni, ya…” – ZARAA
  • “Ya, aku memang dah lama stalk korang semua. Sekolah aku kat sebelah aje. Sebenarnya aku jealous sebab aku nampak korang bertiga ni selalu aje happy-go-lucky. Aku pula jenis yang susah yang nak cari kawan. Errr, lupa pula aku nak kenalkan diri. Nama aku Aiman.” – AIMAN
  • Bermula dari zaman sekolah itu, Zita, Zaraa dan Fina semakin rapat dengan Aiman yang mereka gelar sebagai Mr. Delicious.
  • Konflik bermula bila Aiman mula jatuh cinta. Bukan seorang, tetapi dia jatuh cinta kepada ketiga-tiga sahabatnya.
  • “Kau memang tak berhati perut, Aiman. Suka mempermainkan perasaan kita orang!” – ZARAA
  • “Kau takut Aiman tetap takkan terima kau? Kau takut untuk terus percayakan cinta lagi? Dan kau takut kau takkan jumpa jodoh kau lagi?” – ZITA
  • “Okey, okey, okey... Sebelum kita balik KL, jom kita janji... Kita akan kekal BFF dan anggap Mr. Delicious tu macam abang kita aje, sampai bila-bila, janji?” – FINA
  • Namun, hadir pula Melina di antara mereka menyebabkan kehidupan sahabat-sahabat itu tambah huru-hara. Apakah Aiman si Mr. Delicious terpaksa memilih Melina demi menjaga hati ketiga-tiga mereka?
  • Siapakah yang berjaya merebut hati Mr. Delicious dan apakah ada di antara mereka yang bakal berputih mata? Nikmatilah kisah persahabatan dan percintaan Mr. Delicious bersama gadis-gadis di sampingnya dari Kuala Lumpur sehingga ke Las Vegas, Amerika Syarikat

TERBITAN : PENULISAN2U

PENULIS : MARISSA

Semua, atau tak payah langsung!Beberapa tahun lalu di zaman sekolah menengah… “Oh, jadi kau stalk kita orang, ya? Boleh tahan pervert juga kau ni, ya…” – ZARAA“Ya, aku memang dah lama stalk korang semua. Sekolah aku kat sebelah aje. Sebenarnya aku jealous sebab aku nampak korang bertiga ni selalu aje happy-go-lucky. Aku pula jenis yang susah yang nak cari kawan. Errr, lupa pula aku nak kenalkan diri. Nama aku Aiman.” – AIMAN

Bermula dari zaman sekolah itu, Zita, Zaraa dan Fina semakin rapat dengan Aiman yang mereka gelar sebagai Mr. Delicious. Konflik bermula bila Aiman mula jatuh cinta. Bukan seorang, tetapi dia jatuh cinta kepada ketiga-tiga sahabatnya.“Kau memang tak berhati perut, Aiman. Suka mempermainkan perasaan kita orang!” – ZARAA“Kau takut Aiman tetap takkan terima kau? Kau takut untuk terus percayakan cinta lagi? Dan kau takut kau takkan jumpa jodoh kau lagi?” – ZITA“Okey, okey, okey... Sebelum kita balik KL, jom kita janji... Kita akan kekal BFF dan anggap Mr. Delicious tu macam abang kita aje, sampai bila-bila, janji?” – FINANamun, hadir pula Melina di antara mereka menyebabkan kehidupan sahabat-sahabat itu tambah huru-hara. Apakah Aiman si Mr. Delicious terpaksa memilih Melina demi menjaga hati ketiga-tiga mereka? Siapakah yang berjaya merebut hati Mr. Delicious dan apakah ada di antara mereka yang bakal berputih mata? Nikmatilah kisah persahabatan dan percintaan Mr. Delicious bersama gadis-gadis di sampingnya dari Kuala Lumpur sehingga ke Las Vegas, Amerika Syarikat

Specifications of MR.DELICIOUS

  • Brand
    Novelle
  • SKU
    NO583MEAD0T8D6ANMY-245166549
  • ISBN/ISSN
    9789672102038
  • Model
    MR.DELICIOUS
What’s in the box
1 x MR.DELICIOUS


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
22 Very pleased
4 star
7 Satisfied
3 star
3 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed
Bahlut Malaysia

Bahlut Malaysia

SKU: 39748

RM 22.77
Secret Husband Malaysia

Secret Husband Malaysia

SKU: 39015

RM 32.00

Tag:

Tag:

Back to top