NOVEL: LOVE AFTER DIVORCE   PENULIS: PUTERI JACARANDA   NOVELPLUS   ISB: 978-967-18358-4-5 Malaysia

NOVEL: LOVE AFTER DIVORCE PENULIS: PUTERI JACARANDA NOVELPLUS ISB: 978-967-18358-4-5 Malaysia

Category: Local Romance
Status: In stock
RM 54.97
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

  • Novel Terhangat daripada penulis Popular hanya di aplikasi NovelPlus
  • Download aplikasi NovelPlus sekarang untuk membaca koleksi novel TANPA HAD secara PERCUMA!
  • Download app melalui GOOGLE PLAY STORE dan APP STORE sekarang!
  • --------
  • Sinopsis
  • --------
  • Tajuk: Love After Divorce
  • Penulis: Puteri Jacaranda
  • Melissa dan Isaac masing-masing saling mencintai. Namun kerjaya mereka berjaya memisahkan mereka. Seorang di udara dan saling bertukar negara. Seorang lagi menuntut ilmu dan menyelamatkan nyawa pesakit. Entah kenapa perasaan itu menghilang.
  • “Isaac I tahu I ni bukan perempuan yang baik sangat. Tapi jangan hina I! Tak ada kena-mengena dengan orang ketiga atau kes curang. Sebab I dah tak ada hati dengan you. I dah tak boleh nak paksa diri I untuk mencintai you macam dulu lagi!” - Tengku Melissa
  • “Melissa jangan sampai I tuntut supaya you kembali taat kepada I!” - Dr. Isaac
  • Namun siapa sangka pasangan ideal dan sama padan ini turut melalui fasa yang sukar dalam perkahwinan mereka. Isaac dan Melissa tiada lagi persefahaman di antara mereka tetapi adakah perpisahan itu noktah sebuah cinta?
  • “Mel... I knew everything about your past. I ada masa kejadian tu last year. Sejak tu I rasa mahu lindungi you untuk selama-lamanya.” - Kapten Harriz “She doesn’t appreciate you. Kenapa you tak lihat pengorbanan I? I’m here because I want to be by your side!” - Dr. Hanna
  • m/s: 479


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
16 Very pleased
4 star
11 Satisfied
3 star
2 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed

Tag:

Tag:
*

Back to top