Search
Sweet Dream Cinta Malaysia

Sweet Dream Cinta Malaysia

Status: In stock
RM 27.00
Payment on delivery
Van chuyen don gianSimple shipping
San pham chat luong High quality products
Ban hang toan quoc Nationwide sales
Thanh toan khi nhan hang Simple shipping

Product details of Sweet Dream Cinta

MOON... Seorang gadis kampung yang hiperaktif. Yang cantik bak bulan yang diakui oleh mata-mata di sekelilingnya. Kelebihan yang ada membuatkan semua mata sang arjuna membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali memandangnya. Adrian Eusoff satu-satunya lelaki yang dia amat tergila-gilakannya.

“Moon sayang kat Abang Ian. Moon nak kahwin dengan Abang Ian. Abang janganlah kahwin dengan perempuan tu. Kahwinlah dengan Moon.” – MOON.

IAN... Seorang pemuda biasa namun terkenal dengan sikap playboynya. Perasaan menyampah kepada budak kampung yang selalu mengganggu hidupnya setiap kali balik bercuti melebihi segala-galanya. Budak kampung itu juga menjadi penyebab dia terpaksa melarikan diri.

Tapi itu dulu, dia tidak menyangka perasaan benci terhadap Moon sejak zaman kanak-kanak bertukar menjadi gila bayang terhadap si gadis cantik jelita bernama Ramona setelah menganjak ke alam dewasa. Kecantikan Moon ibarat bulan menyebabkan Ian terjatuh hati.

"Kau ni cantik betul sekarang. Kalau aku tahu kau cantik macam ni, tak adalah aku lari balik ke Amerika. Aku sanggup buat pengakuan itu.” – IAN.

Geram juga apabila melihat perubahan gadis kampung yang kini sudah menjadi kegilaan ramai lelaki termasuk NORMAN, sepupunya sendiri. Dia mula menaruh hati tetapi Moon sudah jauh berubah.

Kini, Moon bukan lagi budak perempuan yang selalu menagih perhatian Ian. Dia ada impian baru yang lebih hebat. Namun disebabkan impian itulah Moon terpaksa memerangkap Ian sekali lagi.

Inilah kisah bulan bertemu matahari. Akan bersatukah cinta mereka ataukah hanya sekadar ‘sweet dream cinta'?

Specifications of Sweet Dream Cinta

What's in the box:
  • 1 x item
General Features:
SKU OE702MEAAEVU96ANMY-30872475
ISBN/ISSN 2147483647
Model Sweet Dream Cinta
Warranty type No Warranty
Questions About This Product
Please Login or Register to ask question to the seller.
Login or Register to ask the seller now and answer will posted here.
My Questions
Questions and answers from Sam Bookshop
Answers from other sellers


Official delivery unit


Understanding the importance of safe and secure shopping, we provide our customers with a broad range of secure payment options including cash-on-delivery, where you pay in cash only when you receive your package. Be assured of product quality and authenticity: All purchases on Website are guaranteed to be genuine products, new, not defective or damaged. If it is, simply return it within 14 days for a full refund under our Buyer Protection Program.

Delivered by Malaysia Post - Nationwide Sales - Payment Upon Delivery - Free Returns

Evaluate
Average rating
0
0 nhận xét
5 star
18 Very pleased
4 star
13 Satisfied
3 star
4 Normal
2 star
0 Below average
1 star
0 Disappointed
Bahlut Malaysia

Bahlut Malaysia

SKU: 39748

RM 22.77
Secret Husband Malaysia

Secret Husband Malaysia

SKU: 39015

RM 32.00

Tag:

Tag:

Back to top